Ágyneműcsere
A tartózkodás ideje alatt 2 naponta teljes csere, illetve a délelőtti órákban napi takarítás történik.

Bankautomata és valuta váltó
A szállodához legközelebb eső bankautomata és valuta váltó a Széchenyi úton (sétáló utca) található.

Bejelentkezés
A szobákat az érkezés napján 13.00 órától lehet elfoglalni. Érkezés napján 13.00-18.00 óra között várjuk kedves vendégeinket. Amennyiben később érkezne, úgy kérjük, 18.00 óráig jelezze felénk a +36 30-511-2548-as telefonszámon. Amennyiben nem rendelkezik előzetes foglalással a vendég, úgy bejelentkezéskor azonnali fizetéssel foglalhatja el a szobát. Vendégeink részére lehetőséget biztosítunk „korai érkezésre” is. A bejelentőlapot kérjük pontosan kitölteni, hogy az önkormányzat idegenforgalmi adóra vonatkozó előírásainak eleget tudjunk tenni.

Dohányzás
A szálloda és étterem épületeiben, szobáiban tilos a dohányzás. Dohányozni kizárólag az arra kijelölt helyeken lehetséges. A dohányzás miatt a berendezési tárgyakban keletkezett kárért a vendég kártérítési felelősséggel tartozik.

Elektromos áram
Szállodánkban az elektromos áram 220V/50Hz. Külföldi vendégeink részére, külön kérésre nemzetközi használatra alkalmas adaptert biztosítunk.

Elsősegély
Szállodánk recepcióján elsősegély készlet található, amely segítséget nyújt a sérülések gyors ellátásakor. Amennyiben a probléma tartósan fennáll és a fájdalom nem szűnik, úgy kérje a recepció segítségét.

Elutazás időpontja
Kérjük, hogy az elutazás napján 11 óráig szíveskedjen a szobát elhagyni! Amennyiben tovább szeretne maradni, úgy a „késői távozás” lehetőségéről érdeklődjön a recepción.

Éjszakai pihenés
Kérjük, hogy 22 óra után, a vendégek nyugalmának megőrzése érdekében a zajos tevékenységtől tartózkodjon.

Fizetési módok
A fizetés történhet készpénzzel (HUF és EUR), hitelkártyával (elfogadunk VISA, Eurocard / Mastercard / Maestro) és OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával.

Gyermekek
Felhívjuk a szülők figyelmét – a gyermekek biztonsága érdekében – a fokozott szülői felügyelet szükségességére! A gyermekek által okozott kárt a szülő köteles megtéríteni!

Gyógyszer/Gyógyszertár
Szállodánk recepcióján indokolt esetben az alapvető, orvosi rendelvény nélkül kapható gyógyszerek (pl: láz- és fájdalomcsillapítók) megtalálhatók. Kérjük, egészségügyi probléma esetén forduljon bizalommal a recepcióhoz!
A recepció tájékoztatást ad Önnek az ügyeletes gyógyszertárakról.

Háziállatok
Szállodánkba állatok nem hozhatók be, megértésüket köszönjük.

Internet
Széles sávú internet elérhető szállodánk közösségi helyiségeiben és az emeleti szobákban egyaránt. Jelszó: 12345678

Kamera rendszer:
Vendégeink biztonsága érdekében épületünk közösségi tereiben , folyosókon, továbbá a parkolók, a külső utcafrontokon kamera megfigyelő rendszer működik.

Károkozás
Kérjük, vigyázzanak szállodánk berendezési tárgyainak épségére, és azokat rendeltetésszerűen használják! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket kérjük, ne vegyék el a helyükről! Szándékos vagy gondatlan károkozás esetén a károkozó személy kártérítési felelősséggel tartozik.

Kulcs
Szállodánkból való kijelentkezéskor, elutazáskor kérjük, hogy a szoba kulcsait a recepción leadni szíveskedjék. Kulcs elvesztése esetén a vendég köteles megfizetni díjat.

Látogatók
Látogató fogadási szándékát kérjük, jelezze előre a recepción. A szobákban csak a bejelentkezett szállóvendégeink tartózkodhatnak. Kérjük, hogy privát vendégeit a szálloda teraszán vagy a közösségi helyiségekben fogadja.

Látnivalók és programok:
Információs brossúrák, térképek és programfüzetek a recepciós pulton és a lobby területén kihelyezve találhatók. Felvilágosítást recepciós kollégáink készséggel adnak.

Masszázs, illetve egyéb kozmetikai szolgáltatások
Árak és információk a recepción, előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Takarítás
Szállodánkban a napi takarítás 10.00–12.00 között történik. Amennyiben Ön nem kér takarítást, úgy kérjük jelezze a recepción.

Talált tárgyak
Talált tárgyakkal kapcsolatban kérjük, érdeklődjön a recepción.

Taxi
Taxi rendelhető a szálloda recepcióján keresztül.

Térkép és információs anyagok
Térkép és információs anyag beszerezhető a recepción.

Vendégészrevételek
Kérjük, minden észrevételét jelezze, mert ezzel segíti a munkánkat. Észrevételeit közölheti személyesen a recepción, a honlapon, elutazás után e-mailben, vagy közösségi oldalunkon és az elektronikus partnereink felületein (booking.com, szállás.hu, stb…) Minden észrevételt köszönünk.

Kijelentkezés
Kérjük, hogy az elutazás napján 11.00 óráig szíveskedjen a szobát elhagyni! Amennyiben tovább szeretne maradni, úgy a „késői távozást” lehetőség szerint, külön térítés ellenében biztosítjuk. Korai kijelentkezés esetén kérjük, hogy az elutazás előtti napon a számlát szíveskedjen kiegyenlíteni a recepción.

Étkezés
Svédasztalos reggeli az étteremben: 06.30-10.00 óráig
Igény esetén, felár ellenében rendelhető ebéd és vacsora is, melyet előzetes megrendelés alapján külső helyszínről szállítunk ide.

Kellemes pihenést kívánunk!

Close Menu